Accountancy

Om het vertrouwen van uw klanten en andere relaties te waarborgen, gaat de betrouwbaarheid van uw onderneming een steeds belangrijker rol spelen. Bij het bepalen van de juiste koers kan en wil TBO/Goed Geregeld Accountants & Belastingadviseurs uw partner zijn.

Wij adviseren en begeleiden u ook bij de vele vraagstukken die u in uw onderneming tegenkomt. Of het nu gaat om de keuze van de ondernemingsvorm, financiering van uw onderneming, bedrijfsopvolging, het opstellen van een ondernemingsplan of overeenkomsten, de koop of verkoop van uw onderneming, het aantrekken van personeel of u wilt gewoon een probleem ter beoordeling aan ons voorleggen, wij weten er vaak raad mee.

Verder bieden we u natuurlijk een uitgebreide administratief-zakelijke dienstverlening, zoals het samenstellen, beoordelen of het controleren van uw jaarrekening en het verzorgen van ondernemingsplannen en bedrijfsanalyses.

Ook ZZP-ers kunnen wij adviseren bij het opstarten van hun onderneming.

Accountancy
Een geoliede administratie is de basis van een gezonde bedrijfsvoering. TBO/Goed Geregeld Accountants zorgt daarom allereerst voor een efficiënte inrichting van uw administratie. Tegelijkertijd maken we het een praktisch managementinstrument. Wij informeren én adviseren u. Met periodieke verslaggeving op maat. Met strakke controle en gerichte rapportages. Met de visie van andere specialisten. Met administratieve begeleiding waar u écht mee verder komt.

Geruisloos vertrouwd
TBO/Goed Geregeld Accountants richt zich op een moderne verwerking van alle administratieve gegevens. Steeds meer zal die vastlegging online gebeuren in een beveiligde, efficiënte webomgeving met geavanceerde software. U en uw accountant hebben altijd, ook op hetzelfde moment, toegang tot uw boekhouding. Zo houdt u de vinger aan de pols. Tot onze kerntaken behoren controlewerkzaamheden, het verzorgen van financiële rapportages, liquiditeitsprognoses, debiteuren en crediteurenanalyses en het opstellen van jaarverslagen.

Visie en actie
Ervaren accountants geven u hun visie op uw jaarcijfers. Kiest u voor een maandelijkse of drie-maandelijkse verslaglegging, dan heeft u steeds een actueel beeld van uw financiële situatie en kunt u op tijd de juiste acties ondernemen. Ook kunnen wij u van dienst zijn met een managementinformatiesysteem, zodat u een compleet en up-to-date beeld krijgt van financiën, productie, omzet, afzet, voorraad, et cetera. Waar nodig raadplegen we gespecialiseerde collega’s uit andere disciplines. Door teamwork en korte communicatielijnen profiteert u maximaal van onze gezamenlijke kennis en ervaring.

Reacties zijn gesloten.