Bedrijfsadvies

De kracht van veelzijdigheid. Een zaak kan van vele kanten bekeken worden. Vele facetten bepalen wat uiteindelijk de juiste strategie is. De kracht van de TBO/Goed Geregeld ligt nu juist in deze veelzijdigheid. Professionals met hun specifieke vakkennis bekijken uw persoonlijke situatie, ieder van hun eigen kant. Zodat u er zeker van kunt zijn dat niets over het hoofd wordt gezien. Zo moeten voor een goed personeelsbeleid minimaal de juiste technische en juridische zaken ingevuld zijn. Bedrijfsadvies richt zich onder andere hierop met een dienstverlening op het gebied van salarisadministratie en pz-consultancy.

Uw ondernemende partner
De steeds verder terugtredende overheid en het oerwoud van wetswijzigingen maken het voor u als ondernemer steeds moeilijker het geheel bij te benen. De wet- en regelgeving wordt dan een zware last omdat het zo specialistisch is. En u heeft het als ondernemer al druk genoeg om tijdig in te spelen op de veranderende wensen vanuit de markt en de klantenkring. Een partner met de juiste achtergrond die met u meedenkt is dan wat u nodig heeft.

De werkwijze van TBO/Goed Geregeld heeft een toekomstgerichte aanpak, waarbij structurele verbeteringen in uw onderneming leiden tot een sterkere concurrentiepositie. Zo biedt TBO/Goed Geregeld u de volgende mogelijkheden.

Strategisch management
– strategieontwikkeling
– management veranderingen
– herstructurering

Financieel beleid en strategie
– fusie en overnamebegeleiding
– verzelfstandiging
– management buy in/buy out
– waardebepaling van ondernemingen
– subsidie vraagstukken

Herstructureringen
– herstructurering en sanering
– reorganisatie
– business process redesign
– opstellen van nieuwe financiële strategieën

Reacties zijn gesloten.