Over TBO

TBO/Goed Geregeld Accountants & Belastingadviseurs is een maatschap met accountants, belastingadviseurs en fiscaal juristen.

TBO Goed Geregeld is sinds september 2016 een maatschap waarbij Goed Geregeld Accountants & Belastingadviseurs de plek heeft overgenomen van de heer Theo van Bokhoven.
Theo zal in goed overleg in de komende maanden zijn werkzaamheden en zijn cliënten overdragen aan de heer Leendert den Otter, voordat Theo van zijn pensionering gaat genieten.
Samen met de mede oprichter van het eerste uur de heer Rob Tol zal de continuïteit in onze dienstverlening voor onze cliënten worden voortgezet.

Uit onze ruime ervaring weten we dat veel bedrijven en ondernemers zoeken naar een ‘trusted business advisor’. Wij zijn die adviseur en dienstverlener die naast de onderneming en de ondernemer gaat staan vanuit een gezamenlijke ambitie om het bedrijf vooruit te helpen. Ons bestaansrecht is dat de meeste bedrijven niet al deze expertise in eigen huis kunnen en/of willen hebben.

Maar bovenal doen we het ook omdat we het gewoon leuk vinden om vanuit een persoonlijk contact uw bedrijf vooruit te helpen en daarmee impact te hebben met onze dienstverlening.

Wij zijn een ervaren en deskundig accountantskantoor en werken met de nieuwste technologische middelen. Daarnaast beschikken we over een zeer sterke fiscaal team en begeleiden wij veel transacties in het MKB, zie ook waar staan wij voor.

Reacties zijn gesloten.